2giant4u1976

Phone: 01689 668100 01689 668*** show

Hur man spelar poker för nybörjare?

Hur hittar jag en bra Online Poker Site? Det finns många faktorer som kommer in i spelet när du bestämmer dig för en webbplats som fungerar för dig. Du måste först titta på de positiva och negativa för att räkna ut vilka webbplatser du vill arbeta på och spela på också. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem.

Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning.

Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. För resten måste du göra det själv. 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att best poker handsämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut.

Du är fri att använda den till alla dina spel. 3) Välj spelet upp online. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet. Varje hand av poker sänds live online som det sker. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar. Läs Handicapping Bible av Ed Miller.

Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. En kamera fångar bordet hela tiden. Några är gratis och andra kommer att kosta dig pengar. Kom bara ihåg att de billigaste spelen kommer att kosta dig ingenting i riktiga pengar. Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det. Tänk bara på att du förmodligen kommer att gå igenom hela listan över online poker spel som finns tillgängliga vid någon tidpunkt.

No properties found

Be the first to review “2giant4u1976”

Rating